Hoppa till sidans innehåll

Ordförande önskar Glad Påsk

07 APR 2020 23:15
Vi har nu gått in i påskveckan, en helg då jag i min barndom varken fick se på tv eller underhållning.
  • Uppdaterad: 07 APR 2020 23:15

Tiderna förändrades och påskhelgen kom att bli en helg som erbjöd extra dagar för umgänge på fjället med skoter och skidåkare eller för att sopa av garage uppfarten, göra iordning uteplatsen och bli startskottet för vårarbetet i trädgården.

I år avråds vi att förflytta oss mer än nödvändigt och undvika att träffas i större skaror, men vi har förstås ett enormt utbud av tv, filmer och övrigt media brus.

Vad gör oss lyckliga eller olyckliga.., vi människor har en fantastisk förmåga att anpassa oss, när vi blir tvungna att byta spår eller tänka om ställs vi inför självklara utmaningar och upptäckter om oss själva, vår förmåga till kreativitet får oss att ta oss för saker vi kanske inte annars gjort.

Tänkt på vad du kan göra istället för vad du hade planerat, skulle gjort eller inte kan göra denna helg. Passa på och njut av det som gör dig glad, ät det din mage längtar efter och aktivera dig med det som din kropp har behov av. Tillåt dig att må bra själv och det som får dig att känna lycka, tillsammans kommer vi stärka varandra och ta oss igenom den prövning och prov på karaktär som krävs för att hålla ut under rådande omständigheter.

 ”Varför inte börja med båten och/eller planera in för att komma till Vindhem den 25 april och öppna upp för säsongen, då blir det bryggisättning och vårstädning – välkomna!

Önskar er alla en riktigt Glad Påsk

Ordf Camilla 

 

 

 

             

Skribent: Camilla Loo
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Sundsvalls Segelsällskap
Box 9009
850 09 Sundsvall

Epost: This is a mailto link


Följ och gilla oss på


 

 

 

Postadress:
Sundsvalls SS - Segling
Box 9009
85009 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link