Hoppa till sidans innehåll

Välkommen att lära dig segla hos oss


Lära för livet
Segling är något man kan hålla på med hela livet. Antingen som en idrott, en fritidsaktivitet eller en naturupplevelse. Vår seglarskola är en introduktion till segling som idrott men också en väg till båtlivet och många både fartfyllda och njutbara upplevelser.

Seglarskolan och vår träningsgrupp
Vi erbjuder kurser för barn och ungdomar i åldern 8-14 år. Vi har kurser både för nybörjare och för dom som seglat innan eller redan gått i seglarskola. Efter Seglarskolan får alla barn och ungdomar fortsätta segla och utvecklas i vår träningsverksamhet som pågår hela säsongen.

Kvalitetssäkrad seglarskola
Vår seglarskola är licensierad av Svenska Seglarförbundet och våra instruktörer/ledare ger alla chansen att lära sig segla på sina villkor. Vi följer Seglarförbundets kursplaner utbildningsgaranti som innebär att kursen genomförs på till fullo även om ordinarie kurstillfällen eventuellt skulle bli inställda.

Lära för livet
Segling är något man kan hålla på med hela livet. Antingen som en idrott, en fritidsaktivitet eller en naturupplevelse. Vår seglarskola är en introduktion till segling som idrott men också en väg in i  båtlivet och många både fartfyllda och njutbara upplevelser.

Läs mer om våra jollekurser - har du några frågor så kontakta oss gärna på This is a mailto link

 

 

Uppdaterad: 02 FEB 2020 23:15 Skribent: Annah Jagebo
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Sundsvalls Segelsällskap
Box 9009
850 09 Sundsvall

Epost: This is a mailto link

PlusGiro: 469110-1

Följ och gilla oss på


 

 

 

Postadress:
Sundsvalls SS - Segling
Box 9009
85009 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Hjertmans.JPG