Hoppa till sidans innehåll

Nybörjarkurs 2022


Segling är en aktivitet för hela familjen, en rolig sak att göra tillsammans. I år tar vi endast in 8 barn i seglarskolan, så har du ett simkunnigt barn över 8 år är det hög tid att anmäla! Skicka ett mejl till This is a mailto link så hör vi av oss.

I nybörjarkursen lär vi ut grunderna i segling och hur man beter sig säkert på och vid vattnet. Steg för steg lär sig barnen att ansvara för optimistjollen och får ta sig an de utmaningar som segling bjuder. Barnen får mycket tid på vattnet, de blir sedda och vi har möjlighet att anpassa utbildningen efter barnens olika behov.

Som förälder har du en rolig tid framför dig, oavsett om du seglar själv eller är "landkrabba" kommer du att lära dig att "rigga" en jolle, du har möjlighet att följa med ut på vattnet i följebåt och kommer att hänga med barnen och övriga föräldrar på land.

Vår Nybörjarkurs kostar 1900 kr och i avgiften ingår första årets familjemedlemskap. Barnen lånar optimimistjolle av oss första året, både under seglarskolan och när de under resten av säsongen seglar med vår träningsgrupp.

<<  Mer om kurstider och seglarskolans kursplan hittar du  i menyn till vänster

Uppdaterad: 03 FEB 2020 03:36 Skribent: Annah Jagebo
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Sundsvalls Segelsällskap
Box 9009
850 09 Sundsvall

Epost: This is a mailto link

PlusGiro: 469110-1

Följ och gilla oss på


 

 

 

Postadress:
Sundsvalls SS - Segling
Box 9009
85009 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Hjertmans.JPG