Hoppa till sidans innehåll

Ordföranden har ordet.

23 DEC 2020 18:25
Efter ett år som präglats av denna pandemi kommer här en julhälsning och några ord om året som gått från vår ordförande Camilla.
  • Uppdaterad: 23 DEC 2020 18:25

Vi var många som gick in i 2020-talet med önskan, förväntan och förhoppningar om hur det nya decenniet skulle börja. Vintern var mildare än vanligt och vi såg en tidig vår komma oss till mötes.

Men nyheten om ett nytt virus från öst hördes allt intensivare i nyhetsflödet och snart var det ett faktum att även Sverige drabbats. Ja, resten vet vi… en pandemi som lamslagit världen.

Restriktioner kom med anvisningar hur vår verksamhet skulle bedrivas. Detta resulterade i att årsmötet blev framflyttat. Vi lärde oss en ny vokabulär med social distansering,  gruppimmunitet och regler för att undvika fysisk kontakt började klinga i alla sammanhang. Visa hänsyn och gör din plikt, allt för att hindra viruset att spridas.

Ett uppskjutet årsmöte, ändrade förutsättningar för vår klubb satte vår verksamhet på prov. Men trots ett tufft år på många sätt är jag ändå väldigt tacksam att vi lyckats bedriva våra aktiviteter ute i Vindhem, om än i förändrad form. Våra jolle- och seglings-kommittéer har gjort allt för att barn och vuxna skall få segla på ett säkert sätt. Att vi lyckats genomföra vår seglarskola och regattor på vattnet även i år är ett tecken på att vi gör någonting rätt. - Bra jobbat!

Vi i styrelsen har vid några tillfällen valt att försiktigt träffas fysiskt när vi inte haft våra möten digitalt på nätet. Med hänsyn om varandra så har samarbetet har varit starkare än någonsin och jag gläds över allas engangemang och starka motivation att få vår klubb att fungera även i dessa svåra tider. - Ni är bäst!

Vad nästa år kommer att bjuda oss återstår att se, men detta år som facit för vår verksamhet är jag hoppfull inför 2021. Jag hoppas på ett år som tar oss alla bort från pandemins fasta grepp och att vi seglare och båtmäniskor åter kan mötas på land och på vattnet.

Slutligen vill önska alla er medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt ÅR

Ordf. Sundsvalls Segelsällskap
  Camilla Loo

Skribent: Ronny Löfkvist
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Sundsvalls Segelsällskap
Box 9009
850 09 Sundsvall

Epost: This is a mailto link

PlusGiro: 469110-1


Följ och gilla oss på


 

 

 

Postadress:
Sundsvalls SS - Segling
Box 9009
85009 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link